Snelzoeker

Bed and breakfast Urk

1000 jaar een eiland, nu midden in de Noordoostpolder

Bed and breakfasts in Urk

Met het droogvallen van de Noordoostpolder werd Urk verbonden met het vaste land. Maar in een bed and breakfast in Urk voelt het nog steeds alsof u op een eiland bent: visserij maakt de dienst uit en in klederdracht gestoken Urkers komt u overal tegen.

1 Bed & Breakfasts gevonden
De Kaap
42,50
B&B De Kaap heeft behalve kamers met badkamer en kabeltelevisie ook luxe vakantiewoningen voor zes personen die volledig ingericht zijn. De knusse woningen en tweepersoonskamers zijn romantisch...>
Kinderen - Ja Wandelgebied Fietsgebied
Plaats: Urk (Flevoland) | Aantal kamers: 14
ANWB B&B

B&B-eigenaren

INLOGGEN

Nederlandstalige B&B's

Bij alle bed and breakfasts die u op deze site vindt, wordt Nederlands gesproken. Dat is handig bij het reserveren en vertrouwd tijdens uw verblijf. U boekt rechtstreeks bij de B&B zonder onze tussenkomst en betaalt dus geen kosten hiervoor. Wist u dat u ook bed and breakfast in Turkije, Marokko, Brazilië, Suriname, Canada, Namibië en Zuid-Afrika kunt boeken?

ANWB B&B-app

Met de ANWB B&B-app heeft u altijd alle bed and breakfasts op zak. Makkelijk als u op het laatste moment onderweg iets wilt boeken! De app is beschikbaar voor iPhone en Android. Download hier:
B&B-app voor iPhone
B&B-app voor Android

Opmerkingen of wensen?

Wij werken voortdurend aan de verbetering van deze website en de app. Laat ons daarom weten wat u vindt. Dat kan via:
bedenbreakfast@anwb.nl Boeken of reserveren doet u rechtstreeks bij de B&B zonder onze tussenkomst. U betaalt dus geen kosten hiervoor.

Handige links


Like ons op